22.1.2009

Terveiset säätörintamalta


Hommat etenee sellaista vauhtia, että heikkopäisempää hirvittää. Olen seurannut etäämmältä (työ ja sijainti Jyväskylässä hidastaa jonkin verran) tuontannon etenemistä, koettaen samalla kuitenkin omalta osaltani jouduttaa "paperityöpuolta" ja julkisuustekniikkaa eteenpäin.


Tänään saimme organisoitua mainosspottien kuvauspäivän sunnununtaille 25.1. ja tarkoitus olisi sitä myöten saada kaikki lähetysvalmiiseen kuntoon 29.1. mennessä. Bitti on lentänyt ilmoituksia ja kutsuja lähetellessä, kimppaostolupauksia on ropissut tasaiseen tahtiin, ja kaikenkaikkiaan sähköiset viestimet ovat helisseet suunnalla jos toisella.


Vielä pitäisi sunnuntaita varten kerätä joukko avustajia ja sopivat Lindén ja Sasi lookaliket. Tämä siis päivän vinkki, jos mietit miten voisit mahdollisesti auttaa produktion läpimenossa. Sunnuntaina ei paljoa läsnäoloa vaadita ja oikeat ihmiset vähentäisivät jälkityötä huomattavasti - ei tarvisi käyttää kloonaustyökalua niin paljoa ;-)


Ensiviikon ensimmäisiä asioita onkin sitten mainostilan buukkaaminen ensimmäisille näytöille. Vielä ehtii siis hyvin vaikuttaa myös kampanjan laajuuteen jättämällä kimppaostolupauksen!

2 kommenttia:

  1. Hyvä, hyvä...

    Tarjoan kielipoliisin ammattitaitoni palvelukseen. Kaikki spottiin kuuluvat tekstit ja paperisodat voi tarkastuttaa minulla.

    VastaaPoista
  2. Yes Minister - s01e04 - Big Brother(1/4)

    http://www.youtube.com/watch?v=RDJv3U9RlWQ

    Pientä motivaatiota. Hyvällä asialla olette.

    VastaaPoista